ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİ AKADEMİK ARAŞTIRMALAR DERGİSİ (ISSN: 2757-959X)

PublisherRahim ARSLAN

ISSN-L2757-959X

E-ISSN2757-959X

IF(Impact Factor)2024 Evaluation Pending

Website

Description

ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİ AKADEMİK ARAŞTIRMALAR DERGİSİ (IJER), Nisan 2021'de yayın hayatına başlayan HAKEMLİ ve BİLİMSEL bir dergi olup, iktisadi ve idari bilimler alanında yapılan araştırmaları yayımlama ve bilim insanlarının hizmetine sunmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda yazarlardan ve okurlardan hiçbir ücret talep edilmez.
Dergi; Nisan ve Ekim dönemi olmak üzere yılda iki kez yayımlanmakta olup Açık Erişimli bir dergidir. Dergi sayılarına erişim ücretsizdir.

ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİ AKADEMİK ARAŞTIRMALAR DERGİSİ (IJER), 'nin içeriği Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ile ilgili her konuda hazırlanan özgün, derleme ve araştırma konularından oluşmaktadır. Bu kapsamda akademisyen, araştırmacı ve uygulayıcılardan gelen makale, karar incelemesi, mevzuat değerlendirmesi gibi çalışmalar kabul edilmektedir. Ayrıca özet olarak sunulan bildirilerin makale halleri, tezlerden üretilen makaleler yayın olarak kabul edilmektedir.
ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİ AKADEMİK ARAŞTIRMALAR DERGİSİ (IJER), BRITISH INDEX Scientific Database, Eurasian Scientific Journal Indes (ESJI), Google Scholar gibi veri tabanlarında indekslenmektedir.

Last modified: 2023-10-20 17:03:50

Volumes

  • No Archives