ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

International Journal of Eastern Anatolia Science Engineering and Design (IJEASED) (ISSN: 2667-8764)

PublisherSelim Taşkaya

ISSN-L2667-8764

E-ISSN2667-8764

IF(Impact Factor)2024 Evaluation Pending

Website

Description

Türkiye Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi / Turkey's first and only (IJEASED) Science Engineering and Design Journal of the Eastern Anatolia Region. (ISSN: 2667-8764)
Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi 2019 yılının Mayıs ayında kurulmuş olup, dergi kapsamı; fen mühendislik, tasarım ve teknoloji ile ilgili tüm konulardaki orijinal araştırmalardan oluşur. Bilim ve teknolojinin çeşitli alanlarında orijinal araştırma makaleleri, güncel derlemeler, konferans bildirileri, teknik notlar, bilimsel yorumlar ve kısa iletişim notları yayına kabul edilir. Dergi bilimsel ve hakemli bir dergi olup, Temmuz ve Aralık aylarında olmak üzere yılda 2 kez çevrimiçi ortamda yayımlanır. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce'dir.
Yayınlanmak üzere gönderilen bütün makaleler; hakemler ve editörler tarafından değerlendirilir. Makaleler en az iki hakem tarafından kör hakemlik uygulamasıyla değerlendirilmektedir. Makaleleri değerlendiren hakemlerin isimleri yazarlara bildirilmez. Aynı şekilde yazarların isimleri de hakemlere bildirilmez.
Dergiye yayınlanmak için gönderilen her bir makaleye DOI numarası verilmekte ve makalelerden herhangi bir değerlendirme ve başvuru ücreti alınmamaktadır.

Last modified: 2019-06-14 00:47:44

Volumes

  • No Archives