ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

Comparative Turkish Dialect and Literatures (ISSN: 2822-4795)

PublisherAtatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

ISSN-L2822-4795

E-ISSN2822-4795

IF(Impact Factor)2024 Evaluation Pending

Website

Description

Dergimiz ücretsiz ve açık erişim sağlayarak, özellikle Türk Dünyası ile ilgilenen tüm araştırmacılara bilgi kaynağı olmayı hedeflemektedir. Alanda üretilen nitelikli bilginin bilimsel yayıncılık aracılığıyla uluslararası boyutta görünürlüğünü ve erişilebilirliğini arttırmak ve bu bağlamda bilim dünyasına katkıda bulunmayı başlıca amaç edinmiştir.
Comparative Turkish Dialects and Literatures (Karşılaştırmalı Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları) Dergisi, Çağdaş Türk lehçeleri ve edebiyatları konusunda alana katkıda bulunacak araştırma makaleleri yayınlar. Dergi kapsamında Türkçe (tüm Türk lehçeleri), İngilizce ve Rusça dillerinde bilimsel dil, edebiyat ve kültür ile ilgili, araştırmaya dayalı, alanına orijinal katkılar sağlayacak, daha önce bir yerde yayımlanmamış karşılaştırılmalı bilimsel yazılar yer alır. Derginin hedef kitlesini akademisyenler, araştırmacılar, profesyoneller, öğrenciler ve ilgili mesleki, akademik kurum ve kuruluşlar oluşturur.
Our journal aims to be a source of information for all researchers, especially interested in the Turkish World, by providing free and open access. It aims to increase the international visibility and accessibility of the qualified information produced in the field through scientific publishing and to contribute to the scientific world in this context.
Comparative Turkish Dialects and Literatures Journal publishes research articles that will contribute to the field on Contemporary Turkish dialects and literatures. Within the scope of the journal, there are comparative scientific articles in Turkish (all Turkish dialects), English and Russian languages, on scientific language, literature and culture, based on research, which will make original contributions to the field, and which have not been published anywhere before. The target audience of the journal consists of academicians, researchers, professionals, students and related professional, academic institutions and organizations.
Cilt 1 Sayı 1: https://dergipark.org.tr/tr/pub/ctdal/issue/77197
Cilt 1 Sayı 2: https://dergipark.org.tr/tr/pub/ctdal/issue/73483
Cilt 1 Sayı 3: https://dergipark.org.tr/tr/pub/ctdal/issue/77779

Last modified: 2023-10-05 23:35:44

Volumes

  • No Archives