ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

Chemistry, Technology and Application of Substances (ISSN: 2617-7307)

PublisherLviv Polytechnic National University

ISSN-L2617-7307

ISSN2617-7307

IF(Impact Factor)2024 Evaluation Pending

Website

Description

Науковий журнал «Хімія, технологія речовин та їх застосування» виходить двічі на рік з 2018 року. Журнал є правонаступником журналу Вісник Національного університету «Львівська політехніка» серія: «Хімія, технологія речовин та їх застосування» http://science.lpnu.ua/schmt .
Журнал входить до Переліку наукових фахових видань України (хімічні та технічні науки, з 2015 р.). Зміни до Переліку наукових фахових видань України внесені згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 18.12.2018 № 1412.
Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації № 23585-13425P від 27.09.2018 р.
Мова видання: українська, англійська.
Науковий журнал «Хімія, технологія речовин та їх застосування» ставить собі за мету публікацію завершених результатів досліджень в області хімії і хімічних технологій. Журнал є інформаційною платформою для обміну науковими ідеями та практичними результатами досліджень..
В журналі передбачається висвітлення проблемних питань сучасних наукових досліджень в галузях аналітичної, неорганічної, фізичної, органічної хімії, хімічної технології силікатів, технології органічних продуктів, технології нафти та газу, біотехнології та екології. Розглядаються питання синтезу нових речовин, вивчення кінетики, механізмів реакцій, одержання продуктів біосинтезу, дослідження режимів культивування мікроорганізмів, методів їх виділення, а також проблеми вдосконалення та інтенсифікації технологій одержання нових високомолекулярних сполук, силікатних матеріалів.
Редакційна колегія журналу «Хімія, технологія речовин та їх застосування» в своїй роботі керується міжнародною етикою наукових публікацій і проводить політику відкритого доступу. Всі статті, подані до редакції, в обов'язковому порядку рецензуються і піддаються перевірці на плагіат.

Last modified: 2019-03-07 20:19:47

Volumes

  • No Archives